Hipizëm

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/logo-equistrian.png

Hipizmi është një nga sportet më të vjetra në botë. Ky sport, i konsideruar gjithashtu si një art, synon të drejtojë një kalë për të kryer veprime të caktuara (pengesa, kurse, etj). Sot ekzistojnë tre disiplina Olimpike.

Disiplinat Zyrtare

  • Kuaj / Stërvitje : Individual mixed, Team mixed
  • Aktiviteti me kalë : Individual mixed, Team mixed
  • Kërcim me kalë: Individual mixed, Team mixed
EmriFederata Shqiptare e Sporteve me Kuaj (FSHH)
AdresëRruga Bajo Topulli, Tirana
E-mailinfo@albanianequestrian.org
Telefon+355 42 356 500
Websitewww.fei.org
PresidentZ. Klodian ALLAJBEU
Sekretar i PërgjithshëmZnj. Denisa RRUSHI

Atletët

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL