Solidariteti Olimpik

Komiteti i Solidaritetit Olimpik

Komiteti i Solidaritetit Olimpik është një koncept i krijuar nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar dhe përfaqësuesit e Komiteteve Olimpike Kombëtare (NOC) në 1971 i cili mbledh së bashku 2 entitetet e ndihmës: Komiteti Ndërkombëtar i Ndihmës Olimpike dhe Instituti i Zhvillimit Ndërkombëtar NOCs.

Qëllimi i këtij komiteti është të ndihmojë të gjithë OJQ-të, veçanërisht ata që u duhen më shumë, përmes programeve të ndryshme, në mënyrë që të promovojnë autonominë e tyre më të madhe.

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/09/img-olympic-os-1-320x339.png

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL