Vizita e CEO-s së “AccYouRate – The Human Project” në zyrat e KOKSH

27 Dhjetor, 2022

Në kuadër të projektit “Ekipet Sportive në Shkolla”, Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli priti në një takim në mjediset e KOKSH z. Arnaldo Usai, CEO i “AccYouRate – The Human Project”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL