HyrjeKategoria

Blog

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli priti në një takim përfaqësuesin e UNICEF, z. Roberto de Bernardi. Kreu i KOKSH shoqërohej nga sekretari i përgjithshëm, z. Gerti Shima dhe zyrtarë të tjerë të institucionit. Në takim u diskutua mbi mundësinë e bashkëpunimit mes dy institucioneve në të ardhmen, ndërkohë që presidenti i...

Presidenti, z. Fidel Ylli priti në ambientet e KOKSH trajnerë dhe sportistë të “kickboxing”, të cilët morën pjesë në kampionatin ballkanik nga ku u kthyen me disa medalje. Kreu i KOKSH falënderoi të pranishmit për kontributin që japin për sportin shqiptar, tha se Komiteti Olimpik do të ndihmojë çdo disiplinë, duke përfshirë “kickboxing”, ndërsa i...

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli është duke zhvilluar një vizitë 2-ditore në Malmo të Suedisë me ftesë të z. Jesper Edwardzon nga “Padel United”. Vizita zhvillohet pas ftesës që Edwardzon i bëri kreut të KOKSH menjëherë pas bisedave të suksesshme në Tiranë, ku miku suedez takoi të gjithë personalitetet, presidentin e KOKSH, kryeministrin Rama,...

Zyrtari i Federatës Ndërkombëtare të “Bodybuilding” dhe “Fitness” (IFBB), z. Deividas Dubinas zhvilloi një takim me presidentin e Komitetit Olimpik, z. Fidel Ylli. Kreu i KOKSH, në bisedën me menaxherin e zyrës dhe gjyqtarin e IFBB, si fillim njohu mikun me arritjet e Komitetit Olimpik Shqiptar, risinë teknologjike “SportALB”, si dhe kërkoi nga i dërguari...

Presidenti i Komitetit Olimpik, z. Fidel Ylli priti në zyrat e KOKSH Kryetarin e Komisionit të Ekonomisë dhe Financave në Kuvendin e Shqipërisë, z. Eduard Shalsi. Takimi u zhvillua pas kërkesës së presidentit Ylli, i cili i parashtroi gjatë diskutimit problematikat e lidhura me Ligjin e Sponsorizimeve, problematikat e lidhura me Tatimin mbi të Ardhurat,...

Skiatorja me shtetësi shqiptare, znj. Lara Colturi e shoqëruar nga trajneria personale, znj. Daniela Ceccarelli dhe menaxheri, z. Andrea Cappelletti vizituan zyrat e Komitetit Olimpik dhe zhvilluan një takim me presidentin, z. Fidel Ylli. Të pranishëm ishin edhe zyrtarë të KOKSH dhe të Federatës Shqiptare të Skive. Kreu i Komitetit Olimpik përgëzoi Larën dhe stafin...

Vitor Cabral nga zyra e zhvillimit në Federatën Ndërkombëtare të Tenisit (ITF) për Europën, së bashku me presidentin e Federatës Shqiptare të Tenisit, Ferdinand Sulo, vizituan selinë qendrore të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, ku zhvilluan një takim me presidentin, z. Fidel Ylli dhe zyrtarë të tjerë. Kreu i KOKSH njohu zyrtarin e tenisit me arritjet...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL