Komiteti Ekzekutiv 2021-2024

Komiteti Ekzekutiv i KOKSH, në bazë të nenit 18 të Statutit përbëhet nga Presidenti, Zv. Presidenti, Mbajtësi i Thesarit dhe 8 (tetë) Anëtarë, të cilët zgjidhen nga Asambleja e Përgjithshme.
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/fidel-ylli-1.jpg

PRESIDENTFIDEL YLLI

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/zv-president.jpg

ZV. PRESIDENTERLIND PËLLUMBI

ANËTARËT

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/Gega-661x375-2.jpg

LUIZA GEGA

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/kalivopuli.jpg

FLOREND KALIVOPULLI

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/caushi.jpg

ENKELEJDA CAUSHI

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/labo-capo.jpg

LABO CAPO

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/endrit-hoxha.jpg

ENDRIT HOXHA

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL