Zhvillohet Asambleja e Përgjithshme e Federatës së Peshëngritjes

23 Dhjetor, 2022

Federata e Shqiptare e Peshëngritjes zhvilloi Asamblenë e Përgjithshme, në të cilën morën pjesë trajnerë, sportistë, si dhe 11 shoqata.

Asamblenë e hapi presidenti i Federatës, z. Elez Gjoza, i cili falenderoi të gjithë të pranishmit për pjesëmarrjen.

Gjatë asamblesë u diskutua mbi sfidat dhe sukseset e vitit që po lëmë pas, përmes një prezantimi dhe një raportimi të të gjitha aktiviteteve të realizuara, si dhe medaljeve të fituara gjatë vitit 2022.

Të pranishëm në takim ishin gjithashtu presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli dhe zv/ministër i Sportit, z. Endrit Hoxha.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL