Organizatat Olimpike

Zbuloni Komitetin Olimpik Ndërkombëtar dhe Komitetet Olimpike Evropiane. Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC): autoriteti suprem i Lëvizjes Olimpike që nga viti 1894. EOC, organizata qëllimi i së cilës është të bashkojë të gjithë Komitetet Olimpike të kontinentit Evropian.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL