Kontakt

  https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/kontakt-logo-640x480.jpg
  Tirana Olympic Park,
  Tiranë, Shqipëri
  P.O. Box 63
  Rruga e Kavajës,
  21 Dhjetori
  Tiranë, Shqipëri
  secretariat@nocalbania.org.al
  kontakt@nocalbania.org.al
  +355 69 600 3708
  +355 42 235 249

  BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

  RRETH KOKSH

  logo-footer-widget-png-new22

  Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

  Na ndiqni në mediat tona sociale:
  #NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

  2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL