Ekipi i KOKSH

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/fidel-ylli-1.jpg

FIDEL YLLI

PRESIDENT
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/gerti-headshot.jpg

GERTI SHIMA

SEKRETAR I PËRGJITHSHËM

ANËTARËT E STAFIT

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/merita-headshot.jpg

MERITA GURAZIU

PËRGJEGJËSE E FINANCËS
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/luna-headshot.jpg

LUNA METHASANI

MARKETING & MARRËDHËNIE ME NDËRKOMBËTARËT DHE MEDIAN
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/ingrid-headshot.jpg

INGRID JEGENI

ASISTENTE EKZEKUTIVE
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/kristina-headshot.jpg

KRISTINA ANXHARA

MENAXHERE PROJEKTI
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/luan-headshot.jpg

LUAN BEKA

PËRGJEGJËS LOGJISTIKE

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL