Rreth Nesh

Komiteti Olimpik Kombëtar është pjesë e organizatave të ndryshme olimpike. Zbuloni organizatat olimpike ndërkombëtare, evropiane dhe kombëtare në Lëvizjen Olimpike. Hyni në zemrën e organizatës shqiptare: historia e saj, ekipi i saj dhe misionet e saj kryesore për të përhapur Vlerat Olimpike në të gjithë Shqipërinë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL