Programet Kontinentale

Programet kontinentale u ofrojnë Komiteteve Olimpike Kombëtare të drejtën e ndihmës TEKNIKE, FINANCIARE dhe ADMINISTRATIVE, që i drejtohet nevojave specifike dhe prioriteteve të NOC-eve në kontinentin përkatës, u bashkëngjiten  programeve të ofruara në nivel botëror dhe administrohen nga zyrat e secilës Shoqatë Kontinentale Olimpike.

Këto programe plotësojnë ndihmën e ofruar për Programet Botërore dhe varen nga veçantia e secilit kontinent. Këto ndihma korrespondojnë më ngushtë me realitetet në terren dhe u shpërndahen secilit NOC sipas veprimit dhe aktivitetit të tij të zhvillimit në nivelin lokal.

ANOCA – Shoqata e Komiteteve Olimpike Kombëtare të Afrikës
EOC – Komitetet Olimpike Europiane
OCA – Këshilli Olimpik i Azisë
ONOC – Komitetet Olimpike Kombëtare të Oqeanisë
PANAMSPORTS – Organizata Sportive Pan-Amerikane

Shoqatat Kontinentale

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/09/ANOCA-logo-160x160.png
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/09/ANOCA-logo-1-160x160.png
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/09/OCA-Logo-683x1024-2-160x160.png
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/09/ONOC-Logo-683x1024-2-160x160.png
https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/09/ODEPA-logo-1-160x160.png

Shoqata e Komiteteve Olimpike (ANOC)

Presidenti: Nënkryetari i parë, Z. Robin Mitchell, merr rolin e presidentit të përkohshëm.

Sekretari i Përgjithshëm: Znj Gunilla LINDBERG

Adresë : 4 Chemin des Charmettes, 1003 Lausanne, Suisse
Tel: +41 21 321 52 60 / Fax: +41 21 321 52 61
E-mail: info@anocolympic.org

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/09/ANOC_logo-800x976-3-320x320.png

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL