HyrjeKategoria

Të Reja KOKSH

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dënon vendimin e dy klubeve shqiptare të basketbollit, për largimin nga Liga Unike. Përveçse aktivitet sportiv, Liga Unike është një projekt kombëtar për zhvillimin e sportit i dakordësuar me një memorandum të përbashkët dhe largimi i klubeve nuk i shërben ecurisë pozitive jo vetëm të këtij projekti, por edhe të projekteve...

“Ekipet Sportive në Shkolla” të qytetit të Vlorës janë skuadrat e para që kompletohen me sete materialesh sportive nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në kuadër të projektit mbështetur nga Qeveria. Kreu i shtetit së bashku me presidentin e KOKSH vëzhguan nga afer procesin e shpërndarjes së bazës materiale, si dhe ndanë personalisht disa sete për...

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli priti në një takim përfaqësuesin e UNICEF, z. Roberto de Bernardi. Kreu i KOKSH shoqërohej nga sekretari i përgjithshëm, z. Gerti Shima dhe zyrtarë të tjerë të institucionit. Në takim u diskutua mbi mundësinë e bashkëpunimit mes dy institucioneve në të ardhmen, ndërkohë që presidenti i...

Jemi të nderuar dhe të gëzuar që në Asamblenë e ICMG (Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare), ish-sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Stavri Bello mori vlerësimet “Anëtar Nderi” dhe “Urdhri i Meritave”. Z. Bello ka mbuluar pozicionin e sekretarit të përgjithshëm të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar gjatë periudhës 1997 – 2021 dhe aktualisht është anëtar...

Mediat ndërkombëtare i kanë dhënë një hapësirë të veçantë Asamblesë së 27-të Zgjedhore të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, të zhvilluar 29 tetorin e shkuar, në Tiranë. Kështu, faqja e ANOC (Shoqata e Komiteteve Olimpike Kombëtare), “anocolympic.org”, faqja e EOC (Komitetit Olimpik Europian), “mailchi.mp” dhe “insidethegames.biz” i kanë kushtuar nga një artikull ngjarjeve të fundit në...

Presidenti, z. Fidel Ylli priti në ambientet e KOKSH trajnerë dhe sportistë të “kickboxing”, të cilët morën pjesë në kampionatin ballkanik nga ku u kthyen me disa medalje. Kreu i KOKSH falënderoi të pranishmit për kontributin që japin për sportin shqiptar, tha se Komiteti Olimpik do të ndihmojë çdo disiplinë, duke përfshirë “kickboxing”, ndërsa i...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL