HyrjeKategoria

Mbledhje

Për tre ditë, të rinjtë me dhe pa aftësi të kufizuara intelektuale janë mbledhur në Tiranë në një samit dedikuar sportit dhe gjithëpërfshirjes së atletëve të “Special Olympics”. Presidenti i Komitetit Olimpik, z. Fidel Ylli, në fjalën përshëndetëse gjatë këtij eventi vuri theksin tek njerëzit me aftësi ndryshe. Aktiviteti i organizuar nga “Special Olympics Albania”...

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli mori pjesë në tryezën e rrumbullakët Konsultative “Procesi i përgatitjes së aplikimit të Tiranës si Qyteti Europian i Sportit”, organizuar nga Bashkia Tiranë dhe kryetari i saj, z. Erion Veliaj. Të ftuar ishin personalitete të sportit shqiptar. Gjatë takimit u diskutua mbi fasilitetet sportive në Tiranë...

Komisioni i sportistëve u mblodh dje paradite ku u diskutuan disa tema që shqetësojnë sportin. Në fillim u fol për mundësinë e zhvillimit të një asambleje, për të qenë sa më pranë sportistëve dhe ku do të dëgjohet zëri për problemet e tyre. Në mbledhje u propozuan kandidaturat për anëtarët e KAS-it, sipas rregullores së...

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima morën pjesë në mbledhjen e CSEENOCs (komitetet olimpike të zonës qendrore dhe të europës juglindore), ku u fol gjerësisht mbi Lojërat që do të zhvillohen vitin e ardhshëm, si dhe për Asamblenë e Përgjithshme të ANOC në Seoul të Koresë...

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, z. Thomas Bach dhe drejtuesit e këtij institucioni, kanë zhvilluar një takim konsultues në platformën “Zoom” me të gjithë drejtuesit e Komiteteve Olimpikë Kombëtarë. Nga Shqipëria morën pjesë, presidenti i KOKSH-it, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm z. Gerti Shima. Në këtë “consultation meeting” u fol për zhvillimet e...

Drejtori i “Ekipeve Sportive 2022”, z. Reinaldo Krisafi dhe menaxheri i projekteve në KOKSH, z. Florenc Qosja morën pjesë në trajnimin ndërkombëtar të ekspertëve “Sport for Development”, i zhvilluar për një javë në Shkup të Maqedonisë së Veriut. Takimi ishte organizuar nga “Sportdeutschland” dhe Komiteti Olimpik Maqedonas, mbështetur nga Gjermania përmes “GIZ” dhe mblodhi 25...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL