Shpërndarja e uniformave të “Ekipeve Sportive në Shkolla” në qytetet e Shqipërisë

6 Dhjetor, 2022

Vijon shpërndarja e uniformave të projektit “Ekipet Sportive në Shkolla” në Elbasan, Fier, Kavajë, Krujë, Fushë Krujë, Shijak, Qarkun e Dibrës dhe në Berat.

FOTO ALBUM

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL