HyrjeKategoria

Ekipet Sportive 2022

“Ekipet Sportive në Shkolla” të qytetit të Vlorës janë skuadrat e para që kompletohen me sete materialesh sportive nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në kuadër të projektit mbështetur nga Qeveria. Kreu i shtetit së bashku me presidentin e KOKSH vëzhguan nga afer procesin e shpërndarjes së bazës materiale, si dhe ndanë personalisht disa sete për...

Prej disa ditësh, Kryeministri Edi Rama ka nisur një tur në disa qarqe të vendit ku veç të tjerave është interesuar për projektin e KOKSH dhe qeverisë “Ekipet Sportive 2022”. Kryeministri i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima, drejtori i projektit, z. Reinaldo Krisafi si dhe drejtues të tjere të projektit...

Trajnimi i volejbollit me trajnerë nga qarqet Tiranë dhe Durrës mbyll fazën e parë të specializimeve për “Ekipet Sportive 2022”. Veç drejtuesve të projektit, Reinaldo Krisafi dhe Bledar Doçi, i pranishëm në takim ishte edhe presidenti i FSHV, z. Erlind Pëllumbi, i cili tha se ky është trajnimi i parë që do të pasohet edhe...

Mbi 60 mësues dhe trajnerë nga qarku Tiranë u trajnuan dhe u çertifikuan nga stafi i “Ekipeve Sportive 2022”. Trajnerët e ardhshëm morën njohuritë e nevojshme mediko-morfo funksional. Dita e parë iu rezervua pjesës teorike, ndërsa në ditën e dytë u zhvillua praktika. Të premten dhe të hënën do të zhvillohen trajnimet e basketbollit dhe...

Në Dibër u zhvendos turi i “Ekipeve Sportive 2022”, ku drejtuesit e lartë të KOKSH së bashku me zyrtarët e projektit takuan kryebashkiakë, trajnerë dhe mësues të edukimit fizik të këtij qarku. Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar, z. Fidel Ylli shpjegoi rëndësinë e ndërtimit të skuadrave sportive nëpër shkollat e Shqipërisë. Kreu i KOKSH tha...

Drejtori i “Ekipeve Sportive 2022”, z. Reinaldo Krisafi dhe menaxheri i projekteve në KOKSH, z. Florenc Qosja morën pjesë në trajnimin ndërkombëtar të ekspertëve “Sport for Development”, i zhvilluar për një javë në Shkup të Maqedonisë së Veriut. Takimi ishte organizuar nga “Sportdeutschland” dhe Komiteti Olimpik Maqedonas, mbështetur nga Gjermania përmes “GIZ” dhe mblodhi 25...

Berati ishte ndalesa e tretë e Presidentit të KOKSH, z. Fidel Ylli, shoqëruar nga zv. Presidenti z. Erlind Pëllumbi, Sekretari i Përgjithshem, z. Gerti Shima dhe zyrtarëve të basketbollit dhe volejbollit për paraqitjen e projektit “Ekipet Sportive 2022” para drejtuesve të pushtetit lokal të qarkut dhe trajnerëve e mësuesve të edukimit fizik. Drejtuesi i Komitetit...

“Ekipet sportive 2022” bënë ndalesën e radhës në Fier, në kuadër të shpjegimit para kryetarëve të bashkive të qarkut si dhe trajnerëve e mësuesve, projektin që do të rikthejë sportin në shkollat e Shqipërisë. Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, z. Fidel Ylli sqaroi në detaje çdo hap të projektit si dhe kërkoi mbështetje nga pushteti...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL