Mbyllet faza e parë e specializimeve për “Ekipet Sportive 2022” në qarqet Tiranë dhe Durrës

26 Shtator, 2022

Trajnimi i volejbollit me trajnerë nga qarqet Tiranë dhe Durrës mbyll fazën e parë të specializimeve për “Ekipet Sportive 2022”.

Veç drejtuesve të projektit, Reinaldo Krisafi dhe Bledar Doçi, i pranishëm në takim ishte edhe presidenti i FSHV, z. Erlind Pëllumbi, i cili tha se ky është trajnimi i parë që do të pasohet edhe nga të tjerë, ndërsa synimi është masivizimi i volejbollit.

Lektori i volejbollit, z. Arjan Shehu deklaroi se tani është radha e trajnerëve që të bëjnë më të mirën me ekipet e moshave.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL