Projekti “Ekipet Sportive 2022” zhvilloi trajnimin e rradhës në Tiranë

22 Shtator, 2022

Mbi 60 mësues dhe trajnerë nga qarku Tiranë u trajnuan dhe u çertifikuan nga stafi i “Ekipeve Sportive 2022”. Trajnerët e ardhshëm morën njohuritë e nevojshme mediko-morfo funksional.

Dita e parë iu rezervua pjesës teorike, ndërsa në ditën e dytë u zhvillua praktika.

Të premten dhe të hënën do të zhvillohen trajnimet e basketbollit dhe volejbollit. Më pas është radha e trajnerëve për formimin e skuadrave në të gjithë vendin.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL