Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm, z. Gerti Shima morën pjesë në mbledhjen e CSEENOCs

22 Shtator, 2022

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima morën pjesë në mbledhjen e CSEENOCs (komitetet olimpike të zonës qendrore dhe të europës juglindore), ku u fol gjerësisht mbi Lojërat që do të zhvillohen vitin e ardhshëm, si dhe për Asamblenë e Përgjithshme të ANOC në Seoul të Koresë së Jugut, e cila do të zhvillohet në datat 18-21 tetor, 2022.

Zyrtarët e KOKSH gjithashtu kanë qenë pjesë e një mbrëmjeje gala të realizuar nga Komiteti Olimpik i Malit të Zi për të festuar 15 vjetorin e pranimit të këtij Komiteti në familjen olimpike ndërkombëtare.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL