Zhvillohet në Friuli-Venezia Giulia, Itali, “Seminari i Shefit të Misionit”, në kuadër të EYOF Dimëror 2023

21 Shtator, 2022

Pothuajse 100 persona u priten në Friuli-Venezia Giulia, Itali, për “Seminarin e Shefit të Misionit”, aktivitet që zhvillohet në datat 19 deri më 22 shtator, drejtuar nga komiteti organizativ i EYOF 2023.

KOKSH përfaqësohet nga menaxheri i projekteve, z. Florenc Qosja, i cili eshte edhe shefi i misionit të delegacionit që do përfaqësoj shqipërinë në EYOF dimeror, aktivitet i cili do të zhvillohet nga 21 deri më 28 janar të vitit të ardhshëm dhe do të përfshijë mijëra atletë të rinj (14-18 vjeç) nga 47 shtete.

Programi përfshin vizita dhe turne në disa nga vendet e konkursit, gjithashtu shpalljen e projektit “Ambasadori i Ri Olimpik Europian”, i cili synon të përforcojë vlerat olimpike tek sportistët e rinj që marrin pjesë në EYOF.

Komisioni EOC – EYOF2023 FVG do të përfaqësohet nga Presidenti Borut Kolaric.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL