Takim konsultues i drejtuesve të IOC me drejtuesit e Komiteteve Olimpike Kombëtare

19 Shtator, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, z. Thomas Bach dhe drejtuesit e këtij institucioni, kanë zhvilluar një takim konsultues në platformën “Zoom” me të gjithë drejtuesit e Komiteteve Olimpikë Kombëtarë.

Nga Shqipëria morën pjesë, presidenti i KOKSH-it, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm z. Gerti Shima.

Në këtë “consultation meeting” u fol për zhvillimet e reja në sport si dhe u diskutua për Asamblenë e Përgjithshme të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, e cila do të zhvillohet në Seul të Koresë së Jugut.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL