HyrjeKategoria

Edukim

“Ekipet Sportive në Shkolla” të qytetit të Vlorës janë skuadrat e para që kompletohen me sete materialesh sportive nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në kuadër të projektit mbështetur nga Qeveria. Kreu i shtetit së bashku me presidentin e KOKSH vëzhguan nga afer procesin e shpërndarjes së bazës materiale, si dhe ndanë personalisht disa sete për...

Prej disa ditësh, Kryeministri Edi Rama ka nisur një tur në disa qarqe të vendit ku veç të tjerave është interesuar për projektin e KOKSH dhe qeverisë “Ekipet Sportive 2022”. Kryeministri i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima, drejtori i projektit, z. Reinaldo Krisafi si dhe drejtues të tjere të projektit...

Është zhvilluar në Tiranë “Kursi Teknik i Trajnerëve dhe Arbitrave të sportit të Mundjes”, mundësuar nga KOKSH dhe mbështetur nga “Olympic Solidarity”. Në këtë takim ka qenë edhe presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, i cili theksoi faktin që trajnime të tilla kanë një rëndësi të madhe në zhvillimin e sportit. Mentor i këtij kursi...

Trajnimi i volejbollit me trajnerë nga qarqet Tiranë dhe Durrës mbyll fazën e parë të specializimeve për “Ekipet Sportive 2022”. Veç drejtuesve të projektit, Reinaldo Krisafi dhe Bledar Doçi, i pranishëm në takim ishte edhe presidenti i FSHV, z. Erlind Pëllumbi, i cili tha se ky është trajnimi i parë që do të pasohet edhe...

Mbi 60 mësues dhe trajnerë nga qarku Tiranë u trajnuan dhe u çertifikuan nga stafi i “Ekipeve Sportive 2022”. Trajnerët e ardhshëm morën njohuritë e nevojshme mediko-morfo funksional. Dita e parë iu rezervua pjesës teorike, ndërsa në ditën e dytë u zhvillua praktika. Të premten dhe të hënën do të zhvillohen trajnimet e basketbollit dhe...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL