Ceremonia e dorëzimit të certifikatave për trajnerët dhe arbitrat e karatesë

25 Nëntor, 2022

U zhvillua në mjediset e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar ceremonia e dorëzimit të certifikatave për trajnerët dhe arbitrat e sportit të karatesë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL