U zhvillua në Tiranë “Kupa e Pavarësisë” në Qitje

22 Nëntor, 2022

U zhvillua në Tiranë “Kupa e Pavarësisë” në Qitje, me pjesëmarrjen e 16-të sportistëve më të mirë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

Pas garave u zhvillua edhe një ceremoni ku u nderuan dhe u vlerësuan presidentët e vendeve fqinje, në të cilën morën pjesë presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, presidenti i federatës së Qitjes, z. Stefan Rufa, zv/ ministri i sportit, z. Endrit Hoxha dhe sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL