Ernest Merdanaj shkëlqen në “Bosnia Open E2” duke rrëmbyer medaljen e Argjendtë

20 Nëntor, 2022

Ernest Merdanaj shkëlqen sërisht në “Bosnia Open E2” duke rrëmbyer medaljen e Argjendtë.

Një nga sportistët e parë që arrin të kryesojë në një garë kundër një sportisti korean.

Bravo edhe trajneres së Tirana Taekwondo për punën e palodhëshme dhe dedikimin.

Suksese të mëtejshme!!

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL