HyrjeKategoria

Blog

Po lëmë pas një vit plot suksese me zemrat mbushur plot krenari, e kjo falë jush që sakrifikoni dhe luftoni çdo ditë për pasionin tuaj, për ju që e doni kaq shumë sportin dhe na falni emocione të paharrueshme. Gëzuar kampiona!

Në stadiumin “Air Albania”, më datë 10 dhjetor, 2022, hapi siparin ngjarja më e bukur sportive e vitit, me prezantimin e 700 ekipeve sportive të Volejbollit dhe Basketbollit nga 61 qytete të Shqipërisë. Mbi 10 000 të rinj performuan në ceremoninë e hapjes së projektit “Ekipet Sportive në Shkolla”, ku kryefjala ishte parakalimi i Ekipeve...

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli, sëbashku me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj dhe zv/ Ministrin e Sportit, z. Endrit Hoxha, morën pjesë në mbledhjen e komisionit për përzgjedhjen e “Qytetit Europian të Sportit” që u zhvillua më 6 Dhjetor në Bruksel, ku u akordua edhe çmimi “Tirana, qyteti...

Më datë 10 dhjetor 2022, në orën 12:00, tek stadiumi “Air Albania” Komiteti Olimpik Shqiptar hap projektin kombëtar “Ekipet Sportive në Shkolla”. Në këtë projekt përfshihen 10 000 nxënës, 22 000 pjesëmarrës, 700 skuadra nga 61 bashki të Republikës së Shqipërisë dhe 350 trajnerë. Bëhu pjesë e festës!

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, në cilësinë e anëtarit të Komisionit të përhershëm të EOC për marrëdhëniet me BE-në, mori pjesë në mbledhjen e këtij komisioni që u zhvillua në datat 29 dhe 30 Nëntor në Bruksel. Mbledhjen e hapi Kryetari i Komisionit, z. Jose Manuel Araujo. Prezantimi i direktivave të BE dhe i...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL