Nelia Kabetaj renditet e para në kategorine Junior në Gran Premio Valfontanabuona

30 Nëntor, 2022

Në foto Nelia Kabetaj, çiklistja e talentuar shqiptare, gjatë garimit në 2 Gran Premio Valfontanabuona në disiplinen Ciklo-Krosit.

Në këtë debutimi Nelia zuri vëndin e parë për kategorine Junior me kohën 00:38:39.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL