KUPA E SHQIPËRISË TAEKWONDO

30 Nëntor, 2022

Në ambientet e pallatit të sportit “Asllan Rusi” në Tiranë u organizua “KUPA E SHQIPËRISË TAEKWONDO” nga Federata Shqiptare e Taekwondo-së, ku morën pjese 329 sportistë në disiplinat Kadet, Junior dhe Senior.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL