Gëzuar kampiona!

30 Dhjetor, 2022

Po lëmë pas një vit plot suksese me zemrat mbushur plot krenari, e kjo falë jush që sakrifikoni dhe luftoni çdo ditë për pasionin tuaj, për ju që e doni kaq shumë sportin dhe na falni emocione të paharrueshme.

Gëzuar kampiona!

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL