Ernest Merdanaj dhe Juirdo Cani shpallen kampionë ballkani

5 Dhjetor, 2022

Ernest Merdanaj dhe Juirdo Cani shpallen kampionë ballkani në kategoritë respektive në Kampionatin Ballkanik të Taekwondo-së, që këtë vit zhvillohet në Shqipëri.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL