Lara Colturi futet në top listën e më të mirëve në të gjithë botën

11 Dhjetor, 2022

Lara Colturi kualifikohet në garën e 2-të në disiplinën e Slalom-it, në pistën e Sestiere, Itali, për në ditën e dytë të garave në “Ski World Cup”.

Atletja tashmë renditet në top listën e më të mirëve në të gjithë botën, në vendin e 25-të.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL