Tjetër medalje për Erisa Brahimaj në GYÓR CADET EUROPEAN CUP 2022

20 Nëntor, 2022

Erisa Brahimaj nuk ndalet.

Një tjetër kompeticion, përsëri medalje për bursisten tonë.

Medalje Bronxi në “GYÓR CADET EUROPEAN CUP 2022”, i cili është zhvilluar në Hungari.

Urime!!

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL