KOKSH dënon vendimin e dy klubeve shqiptare të basketbollit për largimin nga Liga Unike

20 Nëntor, 2022

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dënon vendimin e dy klubeve shqiptare të basketbollit, për largimin nga Liga Unike.

Përveçse aktivitet sportiv, Liga Unike është një projekt kombëtar për zhvillimin e sportit i dakordësuar me një memorandum të përbashkët dhe largimi i klubeve nuk i shërben ecurisë pozitive jo vetëm të këtij projekti, por edhe të projekteve të tjera.

KOKSH u bën thirrje dy klubeve shqiptare që të rishikojnë zgjidhjen e problemeve të tyre dhe të respektojnë vlerat sportive dhe “FAIR PLAY”-in.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL