HyrjeKategoria

Blog

Në Vlorë dhe në Gjirokastër, u zhvillua trajnimi teoriko-praktik mediko-morfo-funksional për mësues, trajnerë të edukimit fizik dhe ekipin mjekësor që do të jenë pjesë e ndërtimit të “Ekipeve Sportive 2022”. Të pranishmit, u njohën me mënyrën se matjes dhe kontrollit të nxënësve që do të jenë pjesë e projektit si dhe u çertifikuan nga organizatorët.

Për dy ditë, 36 mësues, trajnerë dhe ekipi mjekësor, në shkollën 9-vjeçare “Jorgji Dilo” u njohën mbi mënyrat se si ata do të organizojnë dhe kryejnë matjet mediko-morfo-funksionale të nxënësit, të cilët do të përfshihen në projektin e ndërtimit të ekipeve të basketbollit dhe volejbollit. Nga KOKSH-i dhe projekti merrnin pjesë Reinaldo Krisafi, Ferdinand Canaj,...

Dje Komiteti Ekzekutiv i KOKSH ka miratuar projektin e paraqitur nga Komisioni Teknik ne mbeshtetje te sportisteve te quajtur “Talent sot – Olimpist neser”. Ka qene nje nisme e Komisionit Teknik per te zhvilluar nje program ne ndihme dhe mbeshtetje te sportisteve te talentuar ne kategori te ndryshme moshash dhe sporte. Ky projekt synon objektiva...

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar është angazhuar për të mbështetur të rinjtë në sport duke krijuar premisat e nevojshme për sportistët elitarë që do të përfaqësojnë Shqipërinë në arenën ndërkombëtare me rezultate të larta. Për këtë, prej muajit Qershor 2020, KOKSH ka nisur procedurat e aplikimit për zbatimin e projektit në mbështetje të sportistëve të talentuar....

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL