Zhvillohet në Vlorë dhe Gjirokastër trajnimi në kuadër të “Ekipeve Sportive 2022”

2 Korrik, 2022

Në Vlorë dhe në Gjirokastër, u zhvillua trajnimi teoriko-praktik mediko-morfo-funksional për mësues, trajnerë të edukimit fizik dhe ekipin mjekësor që do të jenë pjesë e ndërtimit të “Ekipeve Sportive 2022”.

Të pranishmit, u njohën me mënyrën se matjes dhe kontrollit të nxënësve që do të jenë pjesë e projektit si dhe u çertifikuan nga organizatorët.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL