KE e KOKSH miraton projektin e Komisionit Teknik per mbeshtetjen e Sportisteve

21 Gusht, 2020

Dje Komiteti Ekzekutiv i KOKSH ka miratuar projektin e paraqitur nga Komisioni Teknik ne mbeshtetje te sportisteve te quajtur “Talent sot – Olimpist neser”.

Ka qene nje nisme e Komisionit Teknik per te zhvilluar nje program ne ndihme dhe mbeshtetje te sportisteve te talentuar ne kategori te ndryshme moshash dhe sporte. Ky projekt synon objektiva ne disa drejtime duke mbeshtetur sportiste qe te rinj te talentuar te cilet mund te jene pjese e Ekipit Olimpik ne te ardhem, sikurse edhe sportiste te cilet tashme kane ndjekur cilklin Olimpik te kualifikimit per Tokyo 2020.

Projekti eshte i shtrire ne 12 muaj duke filluar nga 1 Gusht 2020. Kjo liste e 25 sportisteve i shtohet listes se sportisteve mbajtes se Burses Olimpike Tokyo 2020 si dhe atyre te Beijing 2022 qe qe ne total shkon ne 34 sportiste qe mbeshteten financiarisht nga KOKSH.

Shuma totale e projektit “Talent Sot – Olimpist Neser” miratuar nga KE e KOKSH eshte 100.080 USD.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL