Mbyllet Kursi Teknik i Trajnerëve dhe Arbitrave të Sportit të Mundjes

8 Tetor, 2022

Me shpërndarjen certifikatave mbyllet “Kursi Teknik i Trajnerëve dhe Arbitrave të Sportit të Mundjes”.

Certifikatat u dorëzuan në një ceremoni të zhvilluar në ambientet e Komitetit Olimpik, ku ishin të pranishëm presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, Presidenti i Federatës së Mundjes, z. Sahit Prizreni, si dhe zyrtarë të tjerë.

22 trajnerët u pajisën me dy certifikata, një nga “World Wrestling” dhe tjetra mundësuar nga KOKSH, e mbështetur nga “Olympic Solidarity”.

Mentor i këtij kursi teknik ishte kampioni Botëror i Mundjes, z. Mohamed Abdelfattah.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL