Luiza Gega thyen një tjetër rekord kombëtar në “Notte delle Stelle”

8 Tetor, 2022

Luiza Gega thyen një tjetër rekord kombëtar, atë të 5 km në rrugë.

Kampionia e Europës në 3000 metra me pengesa, ka fituar garën “Notte delle Stelle”, e zhvilluar sot në Itali, duke shkëlqyer në rrugët e Forlisë dhe duke lënë pas vajzat më të shpejta të Botës.

Me kohën 15.39, Gega vendosi edhe rekordin e ri kombëtar në këtë disiplinë.

Viti 2022 është më i miri për Luiza Gegën, sepse veç të qenit Kampione Europe atletja po ri-thyen të gjitha rekordet kombëtare.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL