Takim i drejtuesve të programit “Ekipet Sportive 2022”

17 Nëntor, 2022

Drejtuesit e “Ekipeve Sportive 2022” zhvilluan një mbledhje ku u diskutua mbi temat:

  1. Kalendari i takimeve midis qarqeve dhe përmbyllja me “Final 4”.
  2. Trajnimi i arbitrave të çdo qarku, mënyra se si do të realizohet, qytetet ku do të bëhen këto trajnime me sistem grumbullimi, si dhe elementët ndihmës.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL