Stavri Bello mori vlerësimet “Anëtar Nderi” dhe “Urdhri i Meritave” nga ICMG

18 Nëntor, 2022

Jemi të nderuar dhe të gëzuar që në Asamblenë e ICMG (Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare), ish-sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Stavri Bello mori vlerësimet “Anëtar Nderi” dhe “Urdhri i Meritave”.

Z. Bello ka mbuluar pozicionin e sekretarit të përgjithshëm të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar gjatë periudhës 1997 – 2021 dhe aktualisht është anëtar i Komitetit Ekzekutiv të ICMG ku jep dhe kontributin e tij prej 20 vitesh.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL