Kampionati “Teqball” i të Rinjve

15 Nëntor, 2022

Në fund të muajit tetor, në Tiranë u zhvillua Kampionati i të Rinjve deri 16 vjeç i “teqball”.

Morën pjesë 24 sportistë nga 7 klube, akademi dhe shkolla.

Në finale dolën Rament Pisha nga Teqball Elbasan dhe Roan Vaso nga ekipi Urban TEQ.

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL