Vijojnë përgatitjet për festën e hapjes së “Ekipeve Sportive në Shkolla”

8 Dhjetor, 2022

Vazhdojnë përgatitjet për festën e hapjes së “Ekipeve Sportive në Shkolla”.

Në ambientet e stadiumit “Air Albania”, presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, sëbashku me Ministren e Rinisë dhe Fëmijëve, znj. Bora Muzhaqi, si dhe me organizatoren e eventit, znj. Julinda Dhame, u mblodhën bashkë me 500 vullnetarë të cilët do të jenë pjesë e festës së madhe të datës 10 Dhjetor, 2022, e cila nis në orën 12:00 në mjediset e stadiumit “Air Albania”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL