Takim i presidentit të KOKSH me presidentin e CEV

22 Dhjetor, 2022

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli zhvilloi një takim me Presidentin e Konfederatës Europiane të Volejbollit (CEV), z. Aleksandar Boricic, të cilit, pasi e njohu me ecurinë e projektit “Ekipet Sportive në Shkolla”, i kërkoi që FIVB dhe CEV të asistojnë me trajnime të vazhdueshme mësuesit dhe trajnerët e këtij projekti.

Z. Borcic siguroi Presidentin që suporti do të jetë i vazhdueshëm si nga ana e FIVB, gjithashtu edhe nga ana e CEV, nëpërmjet Federatës Shqiptare të Volejbollit, si pjesë e rëndësishme e këtij projekti dhe një partner serioz për zhvillimin e volejbollit në Shqipëri.

Në takim ishte i pranishëm dhe presidenti i FSHV, z. Erlind Pëllumbi, njëkohesisht zv/ president i KOKSH.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL