HyrjeKategoria

Bashkëpunime

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli ishte i pranishëm në ceremoninë e diplomimit të studentëve në Universitetin “Barleti”. Kreu i KOKSH vlerësoi punën e stafit akademik për formimin e brezave të ardhshëm që do të drejtojnë sportin, dhe jo vetëm. Prej disa kohësh KOKSH dhe Universiteti “Barleti” kanë lidhur një marrëveshje 5-vjeçare...

Presidenti i Komitetit Olimpik, z. Fidel Ylli priti në zyrat e KOKSH Kryetarin e Komisionit të Ekonomisë dhe Financave në Kuvendin e Shqipërisë, z. Eduard Shalsi. Takimi u zhvillua pas kërkesës së presidentit Ylli, i cili i parashtroi gjatë diskutimit problematikat e lidhura me Ligjin e Sponsorizimeve, problematikat e lidhura me Tatimin mbi të Ardhurat,...

Taekwondo shumë shpejt edhe në shkolla. Drejtuesit e sportit shqiptar, presidenti i KOKSH, Z. Fidel Ylli, zëvendësministri i Arsimit dhe Sporteve, z. Endrit Hoxha, sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima dhe mjeshtri Kim Yong Ki zhvilluan një takim shumë të rëndësishëm në TAEKWONDOWON (institucioni shtetror për zhvillimin e Taekwondo-së), ku u diskutua për...

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqipëtar, Universiteti “Barleti” dhe Shoqata “Barleti” do të bashkëpunojnë për zhvillimin e sportit shqiptar. Në ambientet e KOKSH, me praninë e Presidentit, z. Fidel Ylli, Rektores së Universitetit “Barleti”, znj. Suzana Guxholli, si dhe të z. Ilia Kuro, u firmos marrëveshja e bashkëpunimit midis Komitetit Olimpik, Universitetit “Barleti” dhe Shoqatës “Barleti”. Për...

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar dhe “Save the children” do të bashkëpunojnë në të ardhmen me fokus zhvillimin e fëmijëve. Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm, z. Gerti Shima pritën në një takim, dr. Genc Burazeri, drejtues i projektit “Shkollat për Shëndetin” dhe Kliton Muça, ekspert edukimi. Kreu i Komitetit...

Në kuadër të projektit “Ekipet Sportive 2022”, Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli dhe Presidenti i Federatës Shqiptare të Basketbollit, z. Avni Ponari firmosën Memorandumin e Bashkëpunimit, për të bërë të mundur nisjen e këtij projekti, që do të rrisë cilësinë e sportit të basketbollit në të gjitha shkollat e Shqipërisë, 9-vjeçare,...

Në kuadër të projektit “Ekipet Sportive 2022”, Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli dhe Presidenti i Federatës Shqiptare të Volejbollit, z. Erlind Pëllumbi firmosën Memorandumin e Bashkëpunimit, për të bërë të mundur nisjen e këtij projekti. Ky projekt do të rrisë cilësinë e sportit të volejbollit në të gjitha shkollat e Shqipërisë,...

Presidenti i KOKSH z.Fidel Ylli u prit së fundmi nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Znj. Evis Kushi në ambientet e MASR. Takimi kishte në fokus përgatitjet për në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020” , ndërsa Presidenti Ylli shprehu kërkesën për vaksinimin e delegacionit Olimpik shqiptar si dhe grumbullimet para eventit më të madh sportiv...

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Federatën Shqiptare të Boksit në kuadër të pjesëmarrjes në eventet kualifikuese për në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, Marrëveshja dypalëshe u nënshkrua këtë të enjte 19/12/2019 në zyrat e KOKSH nga Presidenti i FSHBo Z. Florend Kalivopulli dhe Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH Z. Stavri Bello,...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL