Futboll

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/logo-football.png

Futbolli është një sport me top që luhet në ekipe me 11 atletë. Ky sport është përfaqësuar zyrtarisht në Lojërat Olimpike moderne që nga Lojërat Verore të Parisit në 1900 (dhe Atlanta në 1996 për disiplinën e Grave).

Disiplinat Zyrtare

  • BURRA : 16 Turne Skuadre
  • GRA : 12 Turne Skuadre
EmriFederata Shqiptare të Futbollit (FSHF)
Adresë Rruga “E Elbasanit”, nr. 9, Tirana, Albania
E-mailfshf@fshf.al
Telefon+355 42 346 605
Websitewww.fshf.org
PresidentZ. Armand DUKA
Sekretar i PërgjithshëmZ. Ilir SHULKU

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL