Not Artistik

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/logo-swimming.png

Noti artistik është një sport i ri që ndërthur aftësitë e akrobacisë në ujë dhe të muzikës. Ka vetëm 2 evente në programin Olimpik. Ky sport është gjithashtu një nga 2 sportet ekskluzivisht për femra në Olimpiadë (me gjimnastikë ritmike). Noti artistik ka qenë në programin olimpik që nga Lojërat Olimpike Verore të Los Anxhelosit, në vitin 1984.

Disiplinat Zyrtare

  • Duet
  • Ekip
EmriFederata Shqiptare e Notit (FSHN)
AdresëRruga “Liman Kaba”, Kompleksi Sportiv Dinamo, Tirana
E-mailalbswimfed@yahoo.com
Telefon+355 4 22 24 643
Websitewww.fshn.org.al
PresidentZ. Agim ÇIRAKU
Sekretar i PërgjithshëmZnj. Suela HAXHIJA

Atletët

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL