Karate

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/logo-karate.png

Karate është art ushtarak antik nga Japonia. Ekzistojnë 2 disiplina olimpike. Ky sport është përfshirë zyrtarisht në programin e Lojërave Olimpike duke filluar me Lojërat “Tokyo 2020”.

Disiplinat Zyrtare

  • BURRA : Kata, Kumite -67kg, Kumite -75kg, Kumite +75kg
  • GRA : Kata, Kumite -55kg, Kumite -61kg, Kumite +61kg
EmriFederata Shqiptare Karatese (FSHK)
AdresëRruga Grigor Heba , Tirana
E-mailalbkaratefed@yahoo.com
Telefon+355 42 27 999
Websitewww.wkf.net
PresidentZ. Luftar KURTI
Sekretar i Përgjithshëm

Atletët

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL