Badminton

https://nocalbania.webart.al/wp-content/uploads/2022/08/logo-badminton.jpg

Badminton është një sport me raketa që mund të luhet me 2 ose 4 lojtarë. Ky sport është përfaqësuar zyrtarisht në Lojërat Olimpike moderne që nga Lojërat Verore të Barcelonës në 1992.

Disiplinat Zyrtare

  • Single : Burra, Gra
  • Double : Burra, Gra, Mixed
EmriFederata Shqiptare Badminton (FSHB)
AdresëKolegji “Preka, Korçë
E-mailmishel_pili@yahoo.com
Telefon+355 69 240 2729
Websitewww.bwfbadminton.org
PresidentZ. Bardhi LAVDARI
Sekretar i PërgjithshëmZ. Mishel PILI

Atletët

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL