HyrjeKategoria

Blog

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Federatën Shqiptare të Boksit në kuadër të pjesëmarrjes në eventet kualifikuese për në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, Marrëveshja dypalëshe u nënshkrua këtë të enjte 19/12/2019 në zyrat e KOKSH nga Presidenti i FSHBo Z. Florend Kalivopulli dhe Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH Z. Stavri Bello,...

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) dhe Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK), sot në datën 7 Dhjetor 2013 zhvilluan një takim të përbashkët në formë të Tryezës së Rumbullakët me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të anëtarëve të bordeve ekzekutive të Komiteteve Olimpike respektive, Federatave Sportive Olimpike shqiptare dhe ato kosovare, si dhe Drejtoritë e Sportit pranë Ministrive...

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar dhe Komiteti Olimpik i Kosoves nenshkruan sot ne daten 30 Tetor ne Prishtine Protokoll Marreveshje Bashkepunimi. Te perfaqesuar ndermjet Presidenteve respektive z. Viron Bezhani dhe z. Besim Hasani, marreveshja u nenshkrua ne prani medias, te perfaqesuesve te KOKSH, KOK, perfaqesuesve te Drejtorise se Sporteve te Ministrise se Kultures Rinise dhe Sporteve...

Partneritet i sukseshem i KOKSH me British Council dhe Fondacionin Vodafone Albania beri te mundur pjesemarrjen e Shqiperise per here te pare ne Lojerat Paralimpike Londer 2012. Presidentja e KOKSH znj. Ela Tase i dorezoi ne ceremonine e celjes se ekpozites partnereve British Council Albania dhe Fondacioni Vodafone Albania Simbolet e Mirenjohjes me dedikimin: “Per...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL