HyrjeKategoria

Blog

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar organizoi të premten e 13 Dhjetorit 2019, Forumin me temë “Roli dhe rëndësia e Komisionit të Sportistit” me sportistë dhe studentë të Universitetit të Sporteve të Tiranës. Pas Forumit të 10-të të Sportistëve Europian të organizuar nga Komiteti Olimpik Evropian (EOC) në Dublin, ku KOKSH u përfaqësua me 2 sportistë Gerti...

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik, kanë mbështetur financiarisht dhe teknikisht Federata Shqiptare e Kanotazhit, për të zhvilluar Kursin Teknik për Trajnerë në sportin e Canoes, në datat datat 18 – 23 Nentor 2019. Me qëllim zhvillimin e këtij sporti në Shqipëri. Z. Csaba Szanto është eksperti i emëruar nga Federata Ndërkombëtare...

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka zhvilluar këtë të hënë dt 27/02/2017,    Seminarin me Federatat Sportive ku në një tryezë të rrumbullakët u prezantuan Programet e Solidaritetit Olimpik 2017-2020.  Të pranishëm në Seminar ishin rreth 30 Federata dhe Shoqata Sportive anëtare të KOKSH , Anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të KOKSH , përfaqësues të Ministrisë së Arsimit...

Koksh realizoj  me date 23 Mars 2015, ne ambjentet e Hotel Bleart Seminarin mbi Edukimin Olimpik ne te cilin moren pjese rreth 95 persona perfaqesues te Drejtorive Arsimore Rajonale, Zyrat Arsimore, Qendrat Kulturore te Femijeve dhe mesues te Edukimit Fizik nga i gjithe vendi. Ky seminar kishte theksin ne procesin e implementimit te Paketes Olimpike...

Disiplina Rruge (Road) & Mountainbike (MTB)    KOKSH, nepermjet programeve zhvilluese te Solidaritetit Olimpik per kualifikimin e trajnereve, njofton se ne mbeshtetje te sporit te Ciklizmit nga data 19-26 Tetor 2015 do te zhvillohet Kursi Teknik per Trajneret e Ciklizmit me eksperte te Federates Boterore te Ciklizmit. Per te drejtuar kete kurs do te vijne dy eksperte te...

Ne kuader dhe mbeshtetje te politikave zhvilluese te sportit dhe promovimit te sporteve Olimpike qe nuk jane tradicionale ne Shqiperi, KOKSH ne mbeshtetje te Shoqates Shqiptare te Harkut, ne partneritet me Solidaritetin Olimpik dhe Federaten Boterore te Harkut, zhvilluan ne Shqiperi ne datat 23 Shkurt – 6 Mars 2015, Kurs Teknik per Trajnere ne kete...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL