Nis Kursi Teknik për Trajnerë në Canoe

19 Nëntor, 2019

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik, kanë mbështetur financiarisht dhe teknikisht Federata Shqiptare e Kanotazhit, për të zhvilluar Kursin Teknik për Trajnerë në sportin e Canoes, në datat datat 18 – 23 Nentor 2019.

Me qëllim zhvillimin e këtij sporti në Shqipëri. Z. Csaba Szanto është eksperti i emëruar nga Federata Ndërkombëtare e Kanoes.

Kursantet të cilët do të kalojne testin e përgatitur nga eksperti i ICF-së, do të pajisen me çertifikatë pjesëmarrje nga Solidariteti Olimpik, gjithashtu do të marrin diplomë nga ICF.

Canoe & Kayak është një nga disiplinat Olimpike me përhapje shumë të gjërë dhe me një popullaritet shumë të madh në vende të ndryshme, jo vetëm në Europë por edhe në mbarë botën. Së fundi në Shqipëri po zhvillohet ky kurs trajnimi për të rritur pjesëmarrjen në këtë sport dhe për të krijuar mundësinë e një karriere sportive jo vetëm si sportist por edhe si trajnerë në të ardhmen.

Për pamje nga kursi, ju ftojmë të ndiqni videon

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL